Baltojo šokolado keksiukai

Baltojo šokolado keksiukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai ir gaminimo eiga surašyti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Riebaus pieno (250 ml)
  • Sviestas (70 g)
  • 1 Kiaušinis
  • Miltelinis cukrus (100 g) – 100 keksiukams ir žiupsnis pabarstymui
  • 100 g baltojo šokolado
  • nesūdytų pistacijų 50 g
  • Miltai (250 g)
  • Kepimo milteliai (2 arbat. š.)

Gaminimo eiga
 

  • Indelyje virš garų ištirpinkime baltąjį šokoladą.
  • Minkštą sviestą suplakime su milteliniu cukrumi.
  • Paplakime kiaušinį ir, nuolat maišydami, supilkime į sviesto masę.
  • Sudėkime ištirpintą šokoladą ir iš lėto supilkite pieną.
  • Suberkime persijotus miltus, kepimo miltelius ir įmaišykime susmulkintas pistacijas.
  • Sudėkime paruoštas formeles ir kepkite min. iki laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  • Mediniu iešmeliu patikrinkime, ar keksiukai iškepę.
  • Tiekime apibarstę milteliniu cukrumi.

Pabaigai…

Skirkite laiko mėgautis maisto gaminimo aromatais ir garsais; tai yra dalis patirties.
Recepto raktažodžiai Keksai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating