Bandelės su cinamonu
Nuotraukoje matote patiekalą, pagamintą iš apačioje nurodytų ingredientų.
Ingredientai
- Įdarui:
- Cukrus, rudas, 50 gr.
- Sviestas, 2 v.š.
- Cinamonas, 1 a.š.
- Tešlai:
- Pienas, 250 ml
- Miltai, 550 gr.
- Cukrus, rudas, 100 gr.
- Sviestas, 75 gr.
- Mielės, 40 gr.
- Kiaušiniai, 2 vnt.
- Druska, 1 žiups.
- Kardamonas, maltas, 1 a.š.
- Papuošimui:
- Cukrus, 3 a.š.
- Kiaušinis, 1 vnt.
Gaminimo eiga
- Tešlą kočioti 5-7 mm storio, pjaustyti stačiakampiais.
- Aptepti sviestu (įdaro),supjaustyti kiekvieną 3-4 cm.
- Berti cukrų su cinamonu, suvynioti, supjaustyti ir apačią užgnybti.
- 200 laipsnių temperatūroje kepti 10-12 min. tada aptepti glazūra ir dar pora min. pakepti.
Pabaigai…
Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.