Bandelės su cinamonu

Bandelės su cinamonu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Nuotraukoje matote patiekalą, pagamintą iš apačioje nurodytų ingredientų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Įdarui:
  • Cukrus, rudas, 50 gr.
  • Sviestas, 2 v.š.
  • Cinamonas, 1 a.š.
  • Tešlai:
  • Pienas, 250 ml
  • Miltai, 550 gr.
  • Cukrus, rudas, 100 gr.
  • Sviestas, 75 gr.
  • Mielės, 40 gr.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Druska, 1 žiups.
  • Kardamonas, maltas, 1 a.š.
  • Papuošimui:
  • Cukrus, 3 a.š.
  • Kiaušinis, 1 vnt.

Gaminimo eiga
 

  • Tešlą kočioti 5-7 mm storio, pjaustyti stačiakampiais.
  • Aptepti sviestu (įdaro),supjaustyti kiekvieną 3-4 cm.
  • Berti cukrų su cinamonu, suvynioti, supjaustyti ir apačią užgnybti.
  • 200 laipsnių temperatūroje kepti 10-12 min. tada aptepti glazūra ir dar pora min. pakepti.

Pabaigai…

Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.
Recepto raktažodžiai Bandelės, Kepiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating