Bandelės su obuoliais

Bandelės su obuoliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šios puikios pusmėnulio stiliaus mielinės bandelės su obuolių įdaru gaminamos iš tešlos ir prisotintos saldžios obuolių tyrės. Rezultatas – gardžiai minkštas ir šiek tiek saldus skanėstas, puikiai tinkantis bet kuriuo paros metu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 35 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Universalūs miltai
  • Mielės
  • Cukrus
  • Sviestas
  • Pienas
  • Obuolių įdaras

Gaminimo eiga
 

  • – Mieles aktyvuokite šiltame vandenyje, kol pradės putoti.
  • – Sumaišykite mieles su miltais ir užminkykite tešlą.
  • – Tešlą iškočiokite sluoksniais, panašiai kaip kruasanus.
  • – Tešlą aptepkite obuolių padažu.
  • – Suvyniokite tešlą ir supjaustykite bandelės dydžio porcijomis.
  • – Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
  • – Mėgaukitės gardžiu sluoksniuotų bandelių ir obuolių gėrybių deriniu!

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Bandelės, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating