Berry Rocky desertas
Nuotraukoje matomi ingredientai nurodyti apačioje.
Ingredientai
- ½ puodelio grietinėlės
- 200g juodojo šokolado
- 2 šaukštai rudojo cukraus
- 1 ½ arbatinio šaukštelio vanilės esencijos
- 250g braškių
- 8 samteliai vanilinių ledų
- 150g mėlynių
- 125g aviečių
- ½ puodelio mini zefyriukų (marshmallows)
- ¼ puodelio nesūdytų žemės riešutų,
- ¼ skrudintų kokoso drožlių
Gaminimo eiga
- Puode sumaišykite grietinėlę, šokoladą, cukrų ir vanilę. Maišykite žemoje temperatūroje kol ištirps ir susimaišys. Supilkite į ąsotį ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.
- Braškes perpjaukite per pusę. Samtelį ledų įdėkite į kiekvieną iš patiekimo indų. Apibarstykite braškių puselėmis.
- Įdėkite dar vieną samtelį ledų ir apipilkite pagamintu šokolado padažu, likusiomis uogomis, zefyriukais, riešutais ir kokosu. Patiekite nedelsiant.
Pabaigai…
Stenkitės naudoti sezoniškus produktus, kad gautumėte šviežiausią ir skaniausią rezultatą.