Chalva su kakava ir riešutais

Chalva su kakava ir riešutais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ačiū, kad išbandėte mano receptą. Pasidalinkite savo įspūdžiais komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 35 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Riešutai, lazdyno, 150 gr.
  • Sviestas, 120 gr.
  • Kakava, 30 gr.
  • Cukrus, 2,4 stikl.
  • Kiaušinio tryniai, 4 vnt.
  • Vafliai, 2 vnt
  • Patepimui:
  • Aliejus, 1 v.š.

Gaminimo eiga
 

  • Pusę porcijos cukraus kaitiname, kol įgaus rusvą spalvą. Tada supilame į aliejumi išteptą skardą.
  • Kai cukrus sustengsta, jį susmulkiname, o riešutus sumalame.
  • Kiaušinių trynius ištriname su likusiu cukrumi ir sviestu. Šią masę su indu įstatome į karštą vandenį ir plakame, kol sutirštėja.
  • Supilame kakavą, išmaišome, suberiame degintą cukrų ir riešutus. Viską gerai išmaišome, užtepame ant vaflio, pridengiame kitu vafliu ir prislegiame.

Pabaigai…

Suderinę įvairius ingredientus galite sukurti unikalų ir skanų patiekalą.
Recepto raktažodžiai Desertai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating