Citrusinių vaisių arbatiniai sausainiai

Citrusinių vaisių arbatiniai sausainiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaminimo instrukcijas ir ingredientus rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 1/4 puodelio grietinėlės
  • 1/4 puodelio šviežių citrusinių vaisių sulčių
  • 1/4 puodelio medaus
  • 1/2 šaukštelio vanilės pupelių pastos (neprivaloma)
  • 1 kiaušinis
  • 2 puodeliai įvairios paskirties miltų, + 1 šaukštas paviršiui
  • 3 arbatiniai šaukšteliai citrusinių vaisių žievelėmis
  • 1 šaukštas kepimo miltelių
  • 1/4 šaukštelio druskos
  • 1 gabaliukas supjaustyto šalto sviesto

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 190 ° ir ištieskite kepimo skardą su kepimo popieriumi.
  • Sumaišykite kartu grietinėlę, sultis, medų, vanilę ir kiaušinį. Atidėkite.
  • Dideliame dubenyje suplakite 2 puodelius miltų, citrinos žievelės, kepimo miltelių ir druskos. Peiliu įpjaukite šalto sviesto.
  • Padėkite šlapią mišinį išdžiūti ir švelniai maišykite kol paliks vientisa masė. Suformuoti tešlos rutulį. Nepersistenkite, prižiūrėdami tešlą.
  • 1 šaukšą miltų išbarstykite ant kepimo paviršiaus.
  • Perkelkite tešlą į kepimo skardą ir švelniai suformuokite norimą formą.
  • Supjaustykite norimo dydžio kvadratais ir padalinkite bet į dvi dalis.
  • Kepkite 12-14 minučių, arba kol viršūnės paliks aukso spalvos.
  • Su dantų krapštuku galite švelniai pažiūrėti ar iškepė. Leiskite atvėsti ant kepimo skardos, 1 minutę. Tada iškarto patiekite!

Pabaigai…

Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kepiniai, Sausainiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating