Desertas “Panna cotta”

Desertas “Panna cotta”

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Norisi kažko skanaus, bet tuo pačiu ir lengvai bei greitai pagaminamo? Šis purus lyg debesėlis desertas yra puikus pasirinkimas! Puikaus skonio desertas, nereikalaujantis nei daug laiko, nei pastangų 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 100 g mėgiamo šokolado
  • 2 puodeliai kokosų kremo
  • 50 g cukraus
  • 1 šaukštelis ekspreso miltelių (nebūtina)
  • 50 ml karšto vandens
  • 1 šaukštas agavos sirupo

Gaminimo eiga
 

  • Paruošti kaitlentę, į ją sudėti sulaužytą šokolado plytelę, supilti kokosų kremą, suberti cukrų, viską išmaišyti, palikti ant vidutinės ugnies.
  • Į karštą vandenį supilti šaukštą agavos sirupo, išmaišyti ir supilti į bendrą masę, išmaišyti.
  • Palaukti, kol užvirs, o užvirus dar pavirti pamaišant 3 minutes.
  • Supilstyti į indelius, palaukti, kol atvės ir palikti šaldytuve, kad sustingtų.

Pabaigai…

Nuotaika, kurią sukuriate virtuvėje, gali paveikti galutinio patiekalo skonį ir pristatymą.
Recepto raktažodžiai Desertai, Greitai pagaminami, Nereikia kepti, Panna cotta, Skanėstai, Skanumynai, Šokoladiniai desertai, Suflė, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating