Desertas su ledais ir biskvitu

Desertas su ledais ir biskvitu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuostabus desertas, kurio pagrindą sudaro biskvito arba sausainių pagrindas, padengtas mėgstamais ledais. Minkšto, trapaus pagrindo ir šaltų, kreminių ledų derinys sukuria gardų skanėstą. Pritaikykite jį su papildomais priedais, pavyzdžiui, šokolado padažu, uogomis ar riešutais, kad suteiktumėte papildomo skonio ir tekstūros.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 kiaušiniai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė miltų
  • 1/2 arbatinio šaukštelio vanilės cukraus
  • 1/2 arbatinio šaukštelio sodos
  • 500g braškinių ledų
  • 8 konservuotų ananasų girežinėliai
  • 300g plaktos grietinėlės
  • 8 vyšnios
  • mėtų lapelio,
  • miltinio cukraus

Gaminimo eiga
 

  • Bake the sponge cake using the ingredients for the pastry.
  • Cut out dessert cakes from the prepared sponge cake.
  • Place a slice of pineapple on top of each slice and an ice cream ball on top.
  • Decorate the ice cream with delicious whipped cream.
  • Place a cherry or mint leaf on top for decoration

Pabaigai…

Turėti gerai aprūpintą spintelę su pagrindiniais ingredientais gali padaryti maisto gaminimą patogesnį.
Recepto raktažodžiai Biskvitai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating