Dviejų spalvų mielinė blynų gėlelė su šokoladu

Dviejų spalvų mielinė blynų gėlelė su šokoladu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Visą dieną slankiojau po namus, ieškodama ko nors skanaus. Taip atsidūriau „TikTok“ ir radau šį puikų receptą – skanią dviejų spalvų mielinę blynų gėlelę su šokoladu. Mėgaujuosi šiuo skanumynu su savo aštuonmete dukra, kaip dėjom per tą blyną, tai net gera paliko! Skonis – tiesiog nuostabus, o pagaminimas – tikras malonumas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 1 hour 30 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 2 hours 10 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Dubuo (Tešlai maišyti)
  • Rankų plakimo šluotelė (Tešlai maišyti)
  • Kepimo skarda (Apvali kepimo forma)
  • Virtuvės rankšluostis (Tešlai uždengti)
  • Kočėlas (Tešlai kočioti)
  • Peilis (Tešlai pjaustyti)

Ingredientai
  

Tešla

  • 1 pakelis Sausų mielių
  • 1 stiklinė Šilto pieno
  • 1 stiklinė Cukraus
  • 3 vnt Kiaušinių
  • 100 g Sviesto - Kambario temperatūros
  • 1 šaukštas Kakavos - Kaupinai
  • Žiupsnelis Druskos
  • Neapibrėžtas Miltų - Dėti iš jausmo, kol tešla tampa minkšta
  • 1 plyta Šokolado - Laužytas
  • Nutelos - Nepavykus rasti šokolado, naudoti Nutelą

Gaminimo eiga
 

  • Mieles ištirpinti šiltame piene su cukrumi ir druska, palikti šiltai, kad suputotų.
  • Įplakti kiaušinius ir miltus, minkykite tešlą, kol ji tampa minkšta ir elastinga. Palikti kilti šiltai apie valandą.
  • Padalinti tešlą pusiau. Į vieną pusę įmaišyti kambario temperatūros sviestą, į kitą – sviestą ir kakavą. Palikti kilti dar kartą.
  • Kočioti tešlas į kvadratus, dėti vieną ant kito, per vidurį įdėti laužytą šokoladą, susukti į ruloną iki pusės, kitą pusę pjaustyti juostelėmis ir apsukti aplink ruloną.
  • Ruloną susukti į ratą ir leisti kilti apie pusvalandį. Kepti 180°C temperatūroje apie 40 minučių.
  • Iškepus, pjauti ir mėgautis!

Pabaigai…

Jei neturite Nutelos, galima naudoti paprastą šokoladą. Tešla turėtų būti minkšta ir elastinga, todėl miltų kiekį reguliuokite pagal poreikį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 250gBaltymai: 35gRiebalai: 80gSotieji riebalai: 25gPolinesotieji riebalai: 15gMononesotieji riebalai: 40gCholesterolis: 300mgNatris: 500mgKalis: 400mgSkaidulos: 5gCukrus: 120gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Desertai su nuotraukomis, Dviejų spalvų blynai, Mielinė tešla, Šokoladas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating