Eklerai su šokoladu ir kokoso drožlėmis

Eklerai su šokoladu ir kokoso drožlėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šie eklerai yra puikus desertas, kurio gaminimas yra greitas ir nesudėtingas. Eklerai yra pripildyti kreminiu varškės ir banano įdaru, o viršus padengtas šokoladu ir pabarstyti kokoso drožlėmis.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 15 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Prancūziška
Porcijos 12 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Vandeniui ir sviestui virinti)
  • Mikseris (Tešlai plakti)
  • Konditerinis maišas (Tešlai formuoti)
  • Kepimo popierius
  • Kepimo skarda
  • Kulinarinis švirkštas (Eklerams pripildyti kremu)

Ingredientai
  

  • 160 g Miltai
  • 100 g Sviestas
  • 250 ml Vanduo
  • 4 vnt Kiaušiniai
  • Žiupsnis Druska
  • 300 g Kreminė varškė - Įdarui
  • 1 vnt Bananas - Įdarui, išplaktas
  • 200 g Šokoladas - Viršui, ištirpintas
  • Kokoso drožlės - Pabarstymui

Gaminimo eiga
 

  • Vandenį užviriname, dedame sviestą ir beriame miltus. Mikserio pagalba plakame tešlą.
  • Į atvėsintą tešlą mušame po vieną kiaušinį ir vėl plakame.
  • Tešlą sukrečiame į konditerinį maišą ir ant kepimo popieriaus formuojame pailgus sausainius.
  • Kepame 180 laipsnių temperatūroje 40-45 minutes.
  • Įdarui kreminę varškę išplakame su bananu ir kulinarinio švirkšto pagalba pripildome eklerus.
  • Viršų tepame ištirpintu šokoladu ir pabarstome kokoso drožlėmis.

Pabaigai…

Eklerus galite papildomai papuošti mėgstamais riešutais arba vaisiais.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 40gBaltymai: 8gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 12gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 6gCholesterolis: 100mgNatris: 150mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 20gVitaminas A: 10IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Eklerai, Kokoso drožlės, Šokoladas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai