Gaivus vaisinis tortas

Gaivus vaisinis tortas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gero gaminimo! Instrukcijos pateiktos žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Grietinė: 500 g
  • Cukrus: 150 g
  • Želatina: 10 g
  • Citrinų sultys 2 šaukšteliai
  • Vaisiai ir uogos: 200 g
  • Sausainiai: 3 pakeliai

Gaminimo eiga
 

  • Želatiną užpilkite valgomaisiais šaukštais virinto vandens ir leiskite – pabrinkti. Tada želatiną ištirpdykite vandens vonelėje.
  • Grietinę išplakite su cukrumi, supilkite citrinos sultis ir ištirpintą želatiną – viską dar kartą labai gerai išplakite. Į grietinę atsargiai įmaišykite norimo dydžio gabalėliais supjaustytus vaisius ir uogas.
  • Torto formą ištepkite sviestu. Sausainius smulkiai sulaužykite ir jais išklokite torto formą – sausainiai taps jūsų torto pagrindu. Tada ant sausainių pagrindo supilkite grietinės ir vaisių masę. Paviršių išlyginkite, galite papuošti vaisiais ar uogomis.
  • Pagamintą tortą pridenkite servetėle ir patalpinkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Tai puikus gaivus desertas vasarai.
  • Patarimas: Jeigu norite liesesnio torto, vietoj grietinės galite naudoti natūralų jogurtą.

Pabaigai…

Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Tortai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating