Grietinėlės ir Želė Desertas

Grietinėlės ir Želė Desertas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tai skanus ir gaivus desertas su grietinėle ir želė kubeliais. Ingridientus padvigubinau, todėl man reikėjo daugiau grietinės, cukraus ir želatinos. Pirmą kartą gaminau su želatina, bet viskas puikiai sustingo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Dubuo (Didelis, skirtas maišymui)
  • Plakimo šluotelė (Grietinėlės ir cukraus plakimui)
  • Peilis (Želė pjaustymui)
  • Indelis (Deserto šaldymui)

Ingredientai
  

Želė

  • 600 ml Vanduo
  • 160 gr Želė milteliai - Įvairių skonių

Kremas

  • 600 gr Grietinė - 20% riebumo
  • 200 gr Cukrus
  • 180 ml Vanduo
  • 25 gr Želatina
  • 0.2 gr Vanilinas - Žiupsnelis

Gaminimo eiga
 

  • Grietinę sumaišome su cukrumi, kol cukrus ištirpsta.
  • Pagal pakelio instrukcijas paruošiame želatiną ir įmaišome į grietinę.
  • Želė kubeliais sumaišome su grietinės mase.
  • Viską gerai išmaišome ir dedame į indelius. Paliekame šaldytuve, kol sustings.

Pabaigai…

Pabandykite pridėti šviežių vaisių gabalėlius, kad desertas būtų dar gaivesnis.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 50gBaltymai: 5gRiebalai: 30gSotieji riebalai: 20gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 60mgNatris: 100mgKalis: 200mgCukrus: 40gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 2mg
Recepto raktažodžiai Grietinėlės desertas, Receptai su nuotraukomis, Želė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating