Helovino sausainiai

Helovino sausainiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šie Helovino sausainiai yra pagaminti su humoristiniu akcentu – šiek tiek baisūs, bet ir labai skanūs. Įtraukiant tradicinius imbierinius sausainius su migdolų ‘nagai’, jie suteiks šventei ne tik skonio, bet ir stiliaus.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 40 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Desertai
Virtuvė Amerikietiška
Porcijos 15 sausainiai

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo popierius
  • Šluotelė (Tešlos paruošimui)
  • Kepimo skarda (Sausainiams kepti)
  • Peilis (Formuoti sausainiams)

Ingredientai
  

Tešla

  • 200 g Miltai
  • 100 g Sviestas - Atvėsintas
  • 50 g Rudas cukrus
  • 1 vnt Kiaušinis
  • 2 a.š. Imbieras - Malta
  • 1 a.š. Kepimo milteliai
  • 30 vnt Migdolai - Sveiki, sausainių ‘nagai’

Gaminimo eiga
 

  • Sujungti sviestą su cukrumi ir išplakti iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir toliau plakti.
  • Įmaišyti miltus, kepimo miltelius, imbierą ir toliau maišyti, kol tešla taps vientisa.
  • Tešlą susukti į rutulį ir laikyti šaldytuve 30 minučių.
  • Ištraukite tešlą, suformuokite ‘pirštų’ formos sausainius ir įspauskite migdolų ‘nagus’ viršuje.
  • Kepkite 180°C temperatūroje apie 15-20 minučių arba iki auksinės spalvos.
  • Leiskite sausainiams atvėsti prieš patiekiant.

Pabaigai…

Šie sausainiai puikiai tinka Helovino vakarėliams arba tiesiog kaip linksmas būdas praleisti laiką su šeima virtuvėje.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 45gBaltymai: 5gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 70mgNatris: 150mgKalis: 100mgSkaidulos: 3gCukrus: 20gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 1mg
Recepto raktažodžiai Helovinas, Imbieras, Migdolai, Sausainiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai