Imbierinis pyragas
Mano receptas aprašytas žemiau, bet jūsų patarimai taip pat laukiami komentaruose.
Ingredientai
- 2×150 g pakuotės šokolado gabaliukų
- 100 g sviesto
- 60 g stingdyto kokosų aliejaus
- ¾ puodelio razinų
- 155 g sutrintų imbierinių sausainių
- ½ + papildomas puodelių kokoso drožlių
- cukraus pudra
Gaminimo eiga
- Sumaišykite šokolado gabaliukus, sviestą ir stingdytą kokosų aliejų ir ištirpdinkite.
- Sumaišykite sutrupintus sausainius, kokosą ir razinas dideliame inde. Įmaišykite šokolado mišinį ir supilkite į indą padengtą kepimo popieriumi.
- Atvėsinkite kol sustings. Supjaustykite į m storio skilteles, pabarstykite papildomomis kokoso drožlėmis ir cukraus pudra.
Pabaigai…
Kai kyla abejonės, paprastumas gali išryškinti ingredientų kokybę.