Japoniškas desertas
Labai lengvas ir purus kaip debesėlis japoniškas desertas. Norint jį paruošti nereikia ypatingų, retų ir sunkiai randamų parduotuvių skyriuose produktų. Šiam desertui – biskvitui nereikia net daug laiko! Jis labai paprastas, tačiau jo skonis tikrai neprastas!
Ingredientai
- 100 g sviesto
- 100 g varškės kremo
- 130 ml pieno
- 8 kiaušiniai
- 120 g miltų
- 130 g cukraus
- Cukraus pudra pabarstymui
Gaminimo eiga
- Išlydyti sviestą, į jį sudėti varškės kremą, supilti pieną, viską išmaišyti.
- Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti, supilti sviesto, varškės kremo ir pieno mišinį, išmaišyti.
- Suberti persijotus miltus, viską išmaišyti.
- Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, suberti cukrų.
- Viską sudėti į bendrą dubenį (masę), viską kartu išmaišyti.
- Kepimo formą padengti kepimo popieriumi.
- Pirma kepti 160 laipsnių orkaitėje 25 min., paskui 140 laipsnių orkaitėje dar 55 min.
- Iškeptą biskvitą apibarstykite cukraus pudra.
Pabaigai…
Mėgaukitės spalvomis, tekstūromis ir kvapais gamindami.