Japoniškas desertas

Japoniškas desertas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Labai lengvas ir purus kaip debesėlis japoniškas desertas. Norint jį paruošti nereikia ypatingų, retų ir sunkiai randamų parduotuvių skyriuose produktų. Šiam desertui – biskvitui nereikia net daug laiko! Jis labai paprastas, tačiau jo skonis tikrai neprastas!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 100 g sviesto
  • 100 g varškės kremo
  • 130 ml pieno
  • 8 kiaušiniai
  • 120 g miltų
  • 130 g cukraus
  • Cukraus pudra pabarstymui

Gaminimo eiga
 

  • Išlydyti sviestą, į jį sudėti varškės kremą, supilti pieną, viską išmaišyti.
  • Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti, supilti sviesto, varškės kremo ir pieno mišinį, išmaišyti.
  • Suberti persijotus miltus, viską išmaišyti.
  • Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, suberti cukrų.
  • Viską sudėti į bendrą dubenį (masę), viską kartu išmaišyti.
  • Kepimo formą padengti kepimo popieriumi.
  • Pirma kepti 160 laipsnių orkaitėje 25 min., paskui 140 laipsnių orkaitėje dar 55 min.
  • Iškeptą biskvitą apibarstykite cukraus pudra.

Pabaigai…

Mėgaukitės spalvomis, tekstūromis ir kvapais gamindami.
Recepto raktažodžiai Biskvitai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating