
Kalėdinės kepurėlės
Ypač lengvai pagaminamas, labai skanus ir išvaizdus Kalėdinis receptas, kuris patiks ne tik mažiems, bet ir dideliems.
Ingredientai
- Vanduo
- Norimo skonio želė (geriausia, kad būtų raudona)
- Zefyrai arba zefyrų plakinys
- Braškės
Gaminimo eiga
- Į puodą įpilti vandens, įkaitus supilti žele, šiek tiek pavirti ant silpnos ugnies.
- Supilstyti į stiklines/puodelius/indelius. Užšaldyti.
- Ant gautos želė uždėti po zefyrą arba papuošti zefyrų plakiniu.
- Nupjauti braškių viršūnėles, uždėti ant zefyrų, braškės viršų galima papuošti mažais zefyriukais
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.