Kalėdinės kepurėlės

Kalėdinės kepurėlės

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ypač lengvai pagaminamas, labai skanus ir išvaizdus Kalėdinis receptas, kuris patiks ne tik mažiems, bet ir dideliems.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Vanduo
  • Norimo skonio želė (geriausia, kad būtų raudona)
  • Zefyrai arba zefyrų plakinys
  • Braškės

Gaminimo eiga
 

  • Į puodą įpilti vandens, įkaitus supilti žele, šiek tiek pavirti ant silpnos ugnies.
  • Supilstyti į stiklines/puodelius/indelius. Užšaldyti.
  • Ant gautos želė uždėti po zefyrą arba papuošti zefyrų plakiniu.
  • Nupjauti braškių viršūnėles, uždėti ant zefyrų, braškės viršų galima papuošti mažais zefyriukais

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.
Recepto raktažodžiai Desertai, Greitai pagaminami, Kalėdiniai desertai, Kalėdiniai patiekalai, Patiekalai vaikams, Šventiniai patiekalai, Šventiniai užkandžiai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating