Karameliniai vafliukai

Karameliniai vafliukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Čia surašiau savo receptą. Jūsų patarimai ir idėjos visada laukiami komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • vaflių lakštai: 7 (dydžio kaip A4 popieriaus lapas)
  • Rududu: 1 skardinė
  • sviestas: 1 pakelis

Gaminimo eiga
 

  • Geriausia, kad sviestas būtų kambario temperatūros. Jeigu ne, tuomet imame tarką ir jį sutarkuojame. Supilame skanųjį “Rududu” ir gerai išmaišome. Jeigu sunkiai išsimaišys, ta masė vistiek puikiai tiks.
  • Tuomet imame vieną lakštą, dedame pertepimą ir išlyginame peiliu. Ant viršaus dedame kitą lakštą, vėl pakartojame patepimo procesą. Ir taip darome kol visi vafliai ir “Rududu“ tiesiog pasibaigs.
  • Tada suvyniojame didžiulį vaflį į kepimo popierių arba plėvelę, dedame ant lentelės, ant viršaus dedame dar vieną lentelę bei kuom nors labai sunkiu prislegiame. Laikome šitaip bent jau per naktį.
  • Kitą dieną supjaustome ir suvalgome. Užteks tik trumpam – labai skanu, susivalgys greitai.

Pabaigai…

Nenusiminkite, jei patiekalas nepavyksta tobulai; kiekviena klaida yra mokymosi patirtis.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating