Keksiukai su karamele

Keksiukai su karamele

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Paprasta instrukcija, kurią rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 didelių kriaušių,
  • 300 gramų miltų,
  • šaukštelio kepimo miltelių,
  • 2 šaukštelių cinamono,
  • 90 gramų rudojo cukraus,
  • 2 kiaušinių,
  • 250 mililitrų pieno,
  • 100 gramų tirpinto sviesto,
  • 100 gramų irisinių saldainių.

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausiai pasiruoškime tešlą. Dubenyje sumaišykime miltus su cinamonu, cukrumi ir kepimo milteliais. Atskirame inde išplakime kiaušinius. Tada į kiaušinių plakinį supilkime pieną ir tirpintą sviestą. Sumaišykime miltus su kiaušinių mase.
  • Nulupkime kriaušes, išimkime sėklas ir supjaustykime kubeliais. Dalį kriaušės supjaustykime plonomis juostelėmis ir padėkime atskirai. Jomis galėsime papuošti keksiukų viršų. Taip pat mažais kubeliais supjaustykime irisus, kad juos būtų galima tolygiai paskirstyti tešloje. Į tešlą sudėkime kriaušes ir pusę irisinių saldainių. Išmaišykime iki vientisos masės, ją sudėkime į kepimo formeles, papuoškime likusiais irisų gabalėliais bei kriaušių juostelėmis. Keksiukus kepkite įkaitintoje laipsnių orkaitėje minučių. Skanaus
  • Patarimas: keksiukus ragaukite labai atsargiai, nes karšta karamelė pavojinga.

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating