Keksiukai su obuoliais

Keksiukai su obuoliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau apie receptą ir ingredientus pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • obuoliai: 1 kilogramas (rūgštūs)
  • cukrus: 1 stiklinė
  • rafinuotas aliejus: 1/2 stiklinės
  • miltai: 2-2,5 stiklinės
  • kiaušiniai: 3
  • kokoso drožlės
  • druska
  • kepimo milteliai
  • cinamonas
  • rudasis cukrus

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausiai obuolius nulupkime bei išimkime sėklalizdžius. Padalinkime į dvi dalis: vieną dalį sutarkuokime su burokine tarka, antrą dalį supjaustykime labai mažais kubeliais.
  • Tuomet kiaušinius gerai išplakime su druska, bei palaipsniui dėkime cukrų. Kai cukrus ištirps, plona srovele pilkime aliejų. Sudėkime tarkuotus obuolius.
  • Tada miltus sumaišykime su kepimo milteliais, gerai išsijokime. Palaipsniui pilkime miltus bei dėkime pjaustytus obuoliukus. Gerai viską išmaišykime.
  • Tešlą paskirstykime į formeles, viršų pabarstykime mišinuku iš rudojo cukraus, kokoso drožlių bei cinamono.
  • Galiausiai kepkime maždaug – minutes iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaiteje. Skanių keksiukų!

Pabaigai…

Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.
Recepto raktažodžiai Keksai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating