Keksiukai su serbentais

Keksiukai su serbentais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jūsų patarimai yra laukiami komentaruose apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaušinių: 2
  • cukraus: 150 gramų
  • pieno: 50 mililitrų
  • Rikotos sūrio: 250 gramų
  • sviesto: 100 gramų
  • migdolų: 4 šaukšteliai (maltų)
  • miltų: 300 gramų
  • kepimo miltelių: 1 šaukštelio
  • juodųjų serbentų: 100 gramų
  • cukraus: 1 šaukštelio

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia kiaušinius išplakame su cukrumi, pienu, rikota bei kambario temperatūros sviestu. Tada suberiame maltus migdolus bei miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišome iki vientisos masės.
  • Tuomet sudedame tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai formelių aukščio. Ant viršaus įspaudžiame serbentų.
  • Galiausiai kepame laipsnių temperatūroje maždaug minutes, o iškepusius keksiukus išimame iš formelių, sudedame į lėkštę bei apibarstome cukraus pudra. Tikras gardumėlis!
  • Patarimas: Uogas galim naudoti ir šaldytas, taip pat galima rinktis kitos rūšies, pvz., mėlynes.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.
Recepto raktažodžiai Keksai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating