Kepti obuoliai su varške

Kepti obuoliai su varške

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje matote patiekalą iš apačioje nurodytų ingredientų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • saldžiarūgščiai obuoliai: 5
  • varškė: 200 gramų (riebi)
  • cukrus: 3-4 valgomieji šaukštai
  • sviestas: 1 valgomasis šaukštas
  • vanilinis cukrus: 1 arbatinis šaukštelis
  • cinamonas: 1/2 arbatinio šaukštelio
  • lazdyno riešutai: keli
  • razinos arba džiovintos spanguolės

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia dubenėlyje ištrinkime varškę su cukrumi, vaniliniu cukrumi sviestu, bei kiaušinio tryniu. Tada obuolius išskobkime (išimkime sėklalizdžius bei šaukšteliu išgremžkime dalį minkštimo).
  • Tuomet į išskobtas ertmes pridėkime varškės, pabarstykime riešutais bei razinomis arba tiesiog džiovintomis spanguolėmis.
  • Galiausiai kepkime iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug – minučių. Jau iškepusius obuolius pabarstykime cinamonu ir patiekime visiems smaližiams valgyti.

Pabaigai…

Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating