Lietiniai su mėlynių uogiene

Lietiniai su mėlynių uogiene

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei domitės, kaip paruošti šį patiekalą, skaitykite toliau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Desertai, Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Ruginiai miltai2 st. (viso grūdo)
  • Kiaušiniai 3 vnt.
  • Pienas 1 st.
  • Aliejus1 valg. š.
  • Cukrus 2 valg. š. (ir uogienei 1/2 stiklinės)
  • Vanilinis cukrus 1 arbat. š. (žiupsnelis)
  • Vanduo 100 ml
  • Druska 1 arbat. š.
  • Mėlynės2 st. (uogienei)
  • Figos 6 vnt.(uogienei)
  • Apelsinai 2 vnt. (uogienei)
  • Juodųjų serbentų sirupas uogienei 4 valg. š.

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia pasigaminkite uogienę: figas nuplaukite, susmulkinkite, mėlynes perrinkite, apelsiną nulupkite, išskirstykite skiltelėmis, pašalinkite baltąją odelės dalį ir supjaustykite kubeliais.
  • Viską suberkite į puodelį, užpilkite cukrumi ir vis pamaišydami kaitinkite ant mažos ugnies apie min., galiausiai supilkite sirupą.
  • Kiaušinius išplakite su pienu bei vandeniu, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilkite aliejų ir po truputį supilkite persijotus miltus.
  • Lietinius iškepkite karštoje keptuvėje. Tiekite su mėlynių uogiene.

Pabaigai…

Maisto gaminimas kitiems yra puikus būdas parodyti rūpestį ir dėkingumą.
Recepto raktažodžiai Blynai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating