Makaronų pudingas

Makaronų pudingas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Saldūs makaronų patiekalai patinka ne tik vaikams. Yra daug šio neįprasto skonio valgių receptų. Vienas paprastas desertas gaminamas iš makaronų, ypač plačių – jie dar šilti apibarstomi ruduoju cukrumi. Atskirame dubenėlyje prie jų patiekiamas kompotas – ir skanus patiekalas mažiems bei dideliems smaližiams paruoštas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 35 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 litras pieno,
  • 50 g maltų migdolų,
  • 1/2 citrinos tarkuota žievelė,
  • 2-3 šaukštai cukraus,
  • 1 pakelis vanilinio cukraus,
  • 1 žiupsnelis druskos,
  • 3 kiaušiniai,
  • 1 šaukštelis kvietinių miltų,
  • 100 g plonų makaronų,
  • serbentų drebučių (pagal skonį).

Gaminimo eiga
 

  • Pieną užvirinkite su migdolais, citrinos žievele, cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Kiaušinius atskirkite, baltymus atidėkite į šalį.
  • Trynius išmaišykite su kvietiniais miltais ir lėtai sumaišykite su plonais makaronais.
  • Viską pavirkite 8 minutes, kol makaronai suminkštės.
  • Kiaušinių baltymus išplakite iki putų ir pusę jų įmaišykite į masę.
  • Viską supilkite į dubenį ir ataušinkite, bet nesuspauskite.
  • Kitą pusę plaktų baltymų sumaišykite su serbentų drebučiais – jais papuoškite ir paskaninsite pudingą.

Pabaigai…

Kartais mažiau yra daugiau; paprasti patiekalai gali būti patys skaniausi.
Recepto raktažodžiai Desertai, Makaronai, Miltiniai patiekalai, Pudingas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating