Marmurinio šokolado tortas

Marmurinio šokolado tortas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Balto ir pieniško šokolado derinys yra ypatingai skanus šiame marmuriniame sūrio torte. Jis toks geras, kad jūs susimušite dėl paskutinio gabalėlio.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 55 minutes
Gamyba 35 minutes
Iš viso 1 hour 30 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Sausainiai
  • Sviestas
  • Kreminis sūris: Kreminis sūris.
  • Cukrus
  • Vanilės ekstraktas
  • Kiaušiniai
  • Šokoladas: Pieniškas šokoladas
  • Baltasis šokoladas

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 160°C arba 140°C su ventiliatoriumi.
  • Riebalais ištepkite 22 cm pločio kepimo indą ir uždėkite nelimpantį kepimo popierių. Dėkite šį indą ant kepimo padėklo.
  • Sudėkite sausainius į maisto kombainą ir gerai sutraiškykite. Tuomėt sudėkite sviestą ir dar kartą gerai išsukite.
  • Supilkite masę į kepimo indą ir paviršių padarykite lygų.
  • Įdėkite į šaldytuvą iki kol vėl jo prisireiks. Išvalykite maisto kombainą.
  • Sudėkite kreminį sūrį, grietinėlė, cukrų, vanilę ir kiaušinius į maisto kombainą ir sukite kol paliks vientisa masė. Išimkite pusė mišinio ir atidėkite į šalį.
  • Sudėkite pienišką šokoladą į maisto kombainą su puse likusios masės ir sukite kol išsimaišys.
  • Sudėkite baltą šokoladą į kitą pusę musės ir išmaišykite naudodami mikserį ar plaktuvą. Supilkite mišinius ant jau paruošto sausainių pagrindo.
  • Kepkite 1 valandą, kol kraštai sukietės, o vidurys bus dar šiek tiek drebantis. Atšaldykite ir tada įdėkite nakčiai į šaldytuvą.
  • Prieš išardydami kepimo indą, šonus gražiai apipjaukite su peiliu. Skanaus:)

Pabaigai…

Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kepiniai, Tortai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating