Marmurinio šokolado tortas
Balto ir pieniško šokolado derinys yra ypatingai skanus šiame marmuriniame sūrio torte. Jis toks geras, kad jūs susimušite dėl paskutinio gabalėlio.
Ingredientai
- Sausainiai
- Sviestas
- Kreminis sūris: Kreminis sūris.
- Cukrus
- Vanilės ekstraktas
- Kiaušiniai
- Šokoladas: Pieniškas šokoladas
- Baltasis šokoladas
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki 160°C arba 140°C su ventiliatoriumi.
- Riebalais ištepkite 22 cm pločio kepimo indą ir uždėkite nelimpantį kepimo popierių. Dėkite šį indą ant kepimo padėklo.
- Sudėkite sausainius į maisto kombainą ir gerai sutraiškykite. Tuomėt sudėkite sviestą ir dar kartą gerai išsukite.
- Supilkite masę į kepimo indą ir paviršių padarykite lygų.
- Įdėkite į šaldytuvą iki kol vėl jo prisireiks. Išvalykite maisto kombainą.
- Sudėkite kreminį sūrį, grietinėlė, cukrų, vanilę ir kiaušinius į maisto kombainą ir sukite kol paliks vientisa masė. Išimkite pusė mišinio ir atidėkite į šalį.
- Sudėkite pienišką šokoladą į maisto kombainą su puse likusios masės ir sukite kol išsimaišys.
- Sudėkite baltą šokoladą į kitą pusę musės ir išmaišykite naudodami mikserį ar plaktuvą. Supilkite mišinius ant jau paruošto sausainių pagrindo.
- Kepkite 1 valandą, kol kraštai sukietės, o vidurys bus dar šiek tiek drebantis. Atšaldykite ir tada įdėkite nakčiai į šaldytuvą.
- Prieš išardydami kepimo indą, šonus gražiai apipjaukite su peiliu. Skanaus:)
Pabaigai…
Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.