Maskarponės tortas su vaisiais

Maskarponės tortas su vaisiais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis tortas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta lengvus ir gaivius desertus. Maskarponės kremas su įvairiais vaisiais suteikia ne tik puikų skonį, bet ir malonų tekstūrą. Torta puošiau trintais sausainiais, kas suteikė papildomo traškumo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 10 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo forma (Apvali, 20-22 cm, su nuimamais kraštais)
  • Kepimo popierius
  • Trintuvo (Sausainiams sutrinti)
  • Plakimo šluotelė (Maskarponės kremui suplakti)
  • Šaukštas (Ingredientams sumaišyti)

Ingredientai
  

Pagrindas

  • 2 pakeliai Sausainių - pagal jūsų skonį
  • 100-150 g Sviesto - ištirpdyto

Kremas

  • 750 g Maskarponės
  • 150 g Kondensuoto pieno
  • 1 vnt Citrinos sultys
  • 150 ml Vandens
  • 2-3 v.š. Želatinos
  • 125 g Šilauogių
  • 250 g Ananasų - konservuotų arba šviežių, pjaustytų kubeliais
  • 2 vnt Bananų - pjaustytų griežinėliais
  • 2 vnt Mandarinų - skiltelės
  • 200 g Žalių be sėklių vynuogių

Gaminimo eiga
 

  • Forma išklojame kepimo popieriumi ir formuojame pagrindą iš sutrintų sausainių ir ištirpdyto sviesto mišinio.
  • Maskarponę plakame su kondensuotu pienu, citrinos sultimis ir ištirpdyta želatina.
  • Maskarponės masę pilame sluoksniuodami vaisius. Torta statome į šaldytuvą, kad sustingtų.
  • Puosime tortą trintais sausainiais arba pagal jūsų fantaziją.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitais vaisiais ar dekoracijomis pagal savo skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 250gBaltymai: 35gRiebalai: 80gSotieji riebalai: 25gPolinesotieji riebalai: 15gMononesotieji riebalai: 40gCholesterolis: 300mgNatris: 500mgKalis: 400mgSkaidulos: 5gCukrus: 120gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Be kepimo, Maskarponė, Tortas, vaisiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating