Maži karameliniai pyragaičiai

Maži karameliniai pyragaičiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tai labai skanus naminių, šviežių ir nesunkiai pagaminamų pyragaičių receptas. Jei esate smaližius ar norite kažko saldaus išbandykite!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 395 g kondensuoto pieno
  • 2 šaukštai klevų sirupo
  • 40 g sviesto
  • 75 g išlydyto juodojo šokolado
  • 12 šaldytos tešlos formelių
  • 12 pekano riešutų

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Formeles sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite apie 15-20 minučių. Visiškai atvėsinkite.
  • Sumaišykite kondensuota pieną, sirupą ir sviestą mažame puode. Maišykite mažoje temperatūroje, kol sutirštės ir įgaus švelnią auksinę spalvą.
  • Karamelę šaukštu supilkite į tešlos formeles ir palikite sustingti. Karamelės nelieskite, nes ji bus itin karšta.
  • Šokoladą supilkite į mažą dubenį. Pekaną įdėkite į šokoladą ir padenkite jį. Išimkite riešutą ir uždėkite jį ant pyragaičio. Palikite sustingti.
  • Skanaus

Pabaigai…

Reguliuokite gaminimo laiką pagal savo prietaisus; kiekvienoje virtuvėje sąlygos skiriasi.
Recepto raktažodžiai Desertai, Patiekalai vaikams, Pyragai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating