Migdoliniai morengai

Migdoliniai morengai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Itin paprastas, greitai pagaminamas, skanus desertas, kuriuo patys puikiai paskanausite ir svečius pavaišinsite 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 kiaušinių baltymai
  • 2 stiklinės migdolų miltų
  • 2 stiklinės cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 0,5 šaukštelio migdolų esencijos
  • 0,5 šaukštelio vanilės ekstrakto

Gaminimo eiga
 

  • Išplakti kiaušinių baltymus, po truputį vis berti cukrų, toliau plakti iki vientisos masės.
  • Supilti migdolų esenciją ir vanilės ekstraktą, išmaišyti.
  • Suberti miltus, cukraus pudrą ir viską gerai kartu išmaišyti.
  • Kepimo skardą padengti kepimo popieriumi, ant jos formuoti morengus. Juos galima palikti 1 valandai, kad sustingtų, o tada dėti į įkaitintą 150 laipsnių orkaitę ir kepti apie 10 min.

Pabaigai…

Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.
Recepto raktažodžiai Desertai, Greitai pagaminami, Kepti orkaitėje, Morengai, Skanumynai, Sveiki desertai, Sveiki užkandžiai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating