Migdolų ir baltojo šokolado tortas

Migdolų ir baltojo šokolado tortas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Ieškote recepto kaip pasigaminti skanų tortą? Migdolų ir baltojo šokolado tortas yra lengvai ir greitai paruošiamas, jis tikrai patiks visai šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 35 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 stiklinė razinų
  • 1 puodelis serbentų
  • 1/2 puodelio apcukruotų vyšnių
  • 1/2 puodelio migdolų
  • 2 šaukštai apelsinų sulčių
  • 250 g sviesto palaikyto kambario temperatūroje
  • 1 puodelis rudojo cukraus
  • 150 g grubiai sukapoto baltojo šokolado
  • 2,5 puodelio išsijotų kvietinių miltų
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • 1/2 puodelio pieno
  • 50 g migdolų paviršiui
  • 1 tarkuota apelsino žievelė
  • 3 kiaušiniai

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C arba 140 °C su ventiliatoriumi.
  • Riebalais ištepkite 23 cm pločio kepimo indą. Šonus ir pagrindą išdėkite dvigubu kepimo popieriumi.
  • Sudėkite razinas, serbentus, vyšnias, migdolus, apelsinų žievelę ir sultis į didelį dubenį. Palikite mirkti 2 valandas.
  • Naudodami mikserį sumaišykite sviestą ir cukrų.
  • Sudėkite kiaušinius ir vėl gerai išmaišykite.
  • Sudėkite vaisius ir šokoladą. Įdėkite miltų, tada pieno ir vėl miltų. Ir viską išmaišykite paeiliui.
  • Šaukštu sudėkite į paruoštą skardą, viršų švelniai spausdami su metaline mentele.
  • Išsklaidykite ant viršaus migdolų. Kepkite 2-2,5 h. kol įdurus peilį ir ištraukus jis bus švarus. Palikite atvėsti formoje. Skanaus.

Pabaigai…

Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kepiniai, Tortai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating