
Mini Bunt Pyragaičiai su Glajumi ir Pabarstukais
Šie mažieji bunt pyragaičiai yra idealūs desertai, kurie gali tapti šventiniu stalo papuošimu. Pagaminti naudojant Kalorik Bundt Cake Maker, jie yra lengvai ir greitai paruošiami, o gardus glajus su pabarstukais suteikia jiems ne tik puikų skonį, bet ir gražią išvaizdą.
Reikalingi Įrankiai
- Kalorik Bundt Cake Maker (Naudojama mažiesiems bunt pyragaičiams kepti)
- Maišymo dubuo (Tešlai maišyti)
- Šluotelė arba maišymo šaukštas (Ingredientams sumaišyti)
- Mentelė (Tešlai į formeles perkelti)
Ingredientai
- 200 g Miltai
- 100 g Cukrus
- 100 g Sviestas - Ištirpintas
- 100 ml Pienas
- 2 vnt Kiaušiniai
- 1 a.š. Kepimo milteliai
- 1 a.š. Vanilės ekstraktas
- Glajus ir pabarstukai - Papuošti pyragaičius
Gaminimo eiga
- Visus sausus ingredientus sumaišyti dubenyje.
- Atskirtame inde sumaišykite ištirpintą sviestą, pieną, kiaušinius ir vanilės ekstraktą. Supilkite šį mišinį į sausus ingredientus ir gerai išmaišykite iki vientisos tešlos.
- Tešlą perkelkite į Kalorik Bundt Cake Maker formeles. Kepkite apie 20-25 minutes, kol pyragaičiai bus auksinės spalvos ir iškeps.
- Leiskite pyragaičiams atvėsti, tada juos papuoškite glajumi ir pabarstukais.
Pabaigai…
Galite eksperimentuoti su įvairiais glajaus skoniais ir pabarstukais, kad suteiktumėte pyragaičiams unikalų skonį ir išvaizdą.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 250gBaltymai: 30gRiebalai: 80gSotieji riebalai: 50gCholesterolis: 150mgNatris: 200mg