Naminiai twix’ai
Kiekvienas žino batonėlius TWIX, tačiau parduotuvėse pardavinėjami šokoladukai nėra sveiki i maistingi. Mes siūlome Jums pasigaminti TWIX namuose, tačiau jie bus daug sveikesni, pagaminti su meile, maistingi ir labai labai skanūs!
Ingredientai
- 2 puodeliai migdolų miltų
- 2 šaukštai kokoso miltų
- 1/3 ištirpinto kokosų aliejaus
- 1/3 puodelio klevų sirupo
- 1 šaukštelis vanilės
- 0,5 puodelio kreminio migdolų sviesto
- 1/3 puodelis ištirpinto kokosų aliejaus
- 1/3 puodelis klevų sirupo
- 1 šaukštelis vanilės
- 1/4 puodelio ištirpinto kokosų aliejaus
- 1/4 puodelio kakavos miltelių
- 2 šaukštai klevų sirupo
- Šiek tiek druskos
Gaminimo eiga
- Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių, pasiruošti kepimo indą.
- Paruošti tešlos sluoksnį: į indą sudėti visus tešlai skirtus ingredientus, labai gerai išmaišyti. Padengti kepimo indą gauta tešla, gerai suspausti ir šiek tiek pakepti orkaitėje apie (10 min.)
- Paruoši karamelę: sudėti visus karamelei skirtus ingredientus ir gerai išmaišyti iki vientisos masės, galima pašildyti mikrobangų krosnelėje, kad geriau išsimaišytų. Karamele padengti pakeptą tešlos sluoksnį ir dėti į šaldytuvą porai valandų.
- Paruošti šokoladą: sudėti visus ingredientus, išmaišyti iki vientisos masės ir padengti jau pastingusią tešlą.
- Twix paruošti, belieka palaikyti šaldytuve, kad sustingtų šokolado sluoksnis ir supjaustyti.
- Skanaus!
Pabaigai…
Apsvarstykite ne tik skonį, bet ir tekstūrą gamindami.