Obuoliai su įdaru

Obuoliai su įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jeigu turite kitų idėjų ar patobulinimų, pasidalinkite jais komentaruose žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 kieti obuoliai (geriausiai tinka antaniniai)
  • 100 g keptos arba virtos vištienos
  • 50 g razinų
  • 50 g žemės riešutų
  • 2 šaukštų majonezo
  • šlakelio aliejaus

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia obuoliai nuplaunami ir nupjaunama jų viršutinė dalis. Išskaptuojamas vidus. Tada reikia supjaustyti vištieną (mažais gabaliukais), sudėti razinas bei sukapotus riešutus. Viskas sumaišoma su majonezu. Obuolių vidun dedama įdaro, o viršus uždengiamas nupjauta obuolio viršūne. Ką daryti, kad obuoliai nesutrūkinėtų? Aptepti aliejumi. Kepama vidutinio karštumo orkaitėje tol, kol obuoliai įgauna statusą „iškepę“. O Jums, gerbiami skaitytojai, linkime įgauti statusą „sotūs“.

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating