Obuoliai su įdaru
Jeigu turite kitų idėjų ar patobulinimų, pasidalinkite jais komentaruose žemiau.
Ingredientai
- 4 kieti obuoliai (geriausiai tinka antaniniai)
- 100 g keptos arba virtos vištienos
- 50 g razinų
- 50 g žemės riešutų
- 2 šaukštų majonezo
- šlakelio aliejaus
Gaminimo eiga
- Pirmiausia obuoliai nuplaunami ir nupjaunama jų viršutinė dalis. Išskaptuojamas vidus. Tada reikia supjaustyti vištieną (mažais gabaliukais), sudėti razinas bei sukapotus riešutus. Viskas sumaišoma su majonezu. Obuolių vidun dedama įdaro, o viršus uždengiamas nupjauta obuolio viršūne. Ką daryti, kad obuoliai nesutrūkinėtų? Aptepti aliejumi. Kepama vidutinio karštumo orkaitėje tol, kol obuoliai įgauna statusą „iškepę“. O Jums, gerbiami skaitytojai, linkime įgauti statusą „sotūs“.
Pabaigai…
Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.