Obuoliene ir jogurtu pertepti vafliai

Obuoliene ir jogurtu pertepti vafliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Čia rasite mano receptą. Jei turite pastabų ar patarimų, rašykite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai, Patiekalai Velykoms
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • apvalių vaflių lakštai: 4 (dideli)
  • natūralus jogurtas: 200 ml
  • obuolienė: 200 ml
  • skystas medus: 3 v. š.
  • kokoso drožlės: 2 v. š.
  • aguonos: 1 v. š.

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausiai obuolienę sumaišykime su skaniu natūraliu jogurtu. Tuomet įdaru ištepkime kiekvieną vaflių lakštą bei sudėję vieną ant kito susluoksniuokime. Tada prispauskime.
  • Palikime maždaug valandoms, kad paruošti vafliai suminkštėtų. Viršutinį sluoksniuotų vaflių paviršių aptepkime skystu medumi (jei tokio neturime, išlydykime medų ant silpnos ugnies). Tada apibarstykime kokoso drožlėmis bei aguonomis. Galiausiai supjaustykite gabalėliais bei mėgaukitės. Ypač skanu!

Pabaigai…

Maisto gaminimas namuose yra puikus būdas užtikrinti sveikesnius patiekalus ir kontroliuoti ingredientų kiekį.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating