Obuolių putėsiai

Obuolių putėsiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Obuolių putėsiai tai lengvai ir greitai paruošiamas vaisių patiekalas, kuris patiks tiek jūsų šeimai tiek užsukusiems svečiams.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • keptų obuolių košė: 700 g
  • cukrus: 200 g
  • Želatina: 20 g
  • vanduo: 80 g
  • citrinos rūgštis

Gaminimo eiga
 

  • Obuolius iškepti, pertrinti per sietelį, sudėti cukrų, rūgštį, cinamoną ir plakti, kol pašviesės ir padidės tūris.
  • Vandenyje išbrinkytą želatiną išleisti karšto vandens vonelėje, atvėsinti ir supilti į plakamą masę.
  • Sumaišyti ir atšaldyti. Patiekiant galima užpilti sirupais, saldžiais padažais.
  • Į keptų obuolių tyrę galima dėti ir manų kruopų, ir pavirti 10 minučių. Po to atšaldyti, paskaninti, išplakti. Tada nereikalinga želatina.

Pabaigai…

Drąsiai pakeiskite ingredientus pagal savo pageidavimus ar mitybos poreikius.
Recepto raktažodžiai Desertai, Vaisių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating