Obuolių pyragas

Obuolių pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei domitės, kaip paruošti šį patiekalą, skaitykite toliau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaušiniai: 5
  • miltai: 5 šaukštai
  • cukrus: 200 g
  • antaniniai obuoliai: 5 vidutinio dydžio
  • soda: 1 arbatinis šaukštelis
  • citrinos rūgštis
  • cinamonas

Gaminimo eiga
 

  • Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti plonomis skiltelėmis, pabarstyti cukrumi, cinamonu.
  • Kiaušinių trynius trinti su cukrumi, kol jis ištirps, sudėti persijotus miltus, sodą (užgesintą citrinos rūgšties ir vandens mišiniu) ir iki standžių putų išplaktus baltymus.
  • Išmaišyti, išpilti į aliejumi pateptą formą, sluoksniuojant su obuoliais. Kepti 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 30 minučių.

Pabaigai…

Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kepiniai, Obuolių pyragai, Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating