Panforte pyragas

Panforte pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaminimo eiga ir ingredientai aprašyti žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • ¾ puodelio išsijotų miltų
  • ½ arbatinio šaukštelio cinamono
  • 200g džiovintų, supjaustytų figų
  • 100g razinų
  • 100g makadamijų
  • 100g blanširuotų migdolų
  • 2/3 puodelio medaus
  • 1/3 puodelio cukraus pudros
  • 2x100g sulaužyto šokolado
  • išsijotos cukraus pudros papuošimui

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių. Kepimo indą patepkite riebalais. Sausus ingredientus sumaišykite dideliame inde.
  • Sumaišykite medų ir cukrų puode ir maišykite žemoje temperatūroje kol ištirps cukrus. Užvirinkite, sumažinkite karštį ir virkite mažoje temperatūroje minutes.
  • Nuimkite ir įmaišykite šokoladą, kad išsilydytų.
  • Greitai įmaišykite į sausą mišinį. Lengvai paminkykite, kad susimaišytų. Suspauskite į indą ir išlyginkite viršų. Kepkite minutes ir inde atvėsinkite. Supjaustykite kvadratėliais ir apibarstykite cukraus pudra.

Pabaigai…

Visada plaukite rankas ir dezinfekuokite paviršius, kad išlaikytumėte higieną.
Recepto raktažodžiai Pyragai, Receptai su nuotraukomis, Receptai su šokoladu
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating