Panforte pyragas
Gaminimo eiga ir ingredientai aprašyti žemiau.
Ingredientai
- ¾ puodelio išsijotų miltų
- ½ arbatinio šaukštelio cinamono
- 200g džiovintų, supjaustytų figų
- 100g razinų
- 100g makadamijų
- 100g blanširuotų migdolų
- 2/3 puodelio medaus
- 1/3 puodelio cukraus pudros
- 2x100g sulaužyto šokolado
- išsijotos cukraus pudros papuošimui
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių. Kepimo indą patepkite riebalais. Sausus ingredientus sumaišykite dideliame inde.
- Sumaišykite medų ir cukrų puode ir maišykite žemoje temperatūroje kol ištirps cukrus. Užvirinkite, sumažinkite karštį ir virkite mažoje temperatūroje minutes.
- Nuimkite ir įmaišykite šokoladą, kad išsilydytų.
- Greitai įmaišykite į sausą mišinį. Lengvai paminkykite, kad susimaišytų. Suspauskite į indą ir išlyginkite viršų. Kepkite minutes ir inde atvėsinkite. Supjaustykite kvadratėliais ir apibarstykite cukraus pudra.
Pabaigai…
Visada plaukite rankas ir dezinfekuokite paviršius, kad išlaikytumėte higieną.