Pyragaičiai su Toblerone ir migdolais
Skaitykite žemiau ir sužinokite, kaip paruošti šį patiekalą.
Ingredientai
- ¾ sutrupintų migdolų
- 200g sviesto
- 200g Toblerone juodojo šokolado plytelių
- 1 puodelis rudojo cukraus
- ½ puodelio savaime kylančių miltų
- ¼ puodelio miltų
- ¼ puodelio kakavos miltelių
- 3 kiaušiniai
- cukraus pudra pabarstymui
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių. Kepimo indą lengvai patepkite aliejumi ir įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus, iškišant per ilgąsias puses.
- Migdolus paskleiskite orkaitėje ir kepkite minutes kol įgaus auksinę spalvą. Padėkite į šalį atvėsti. Sudėkite sviestą ir ¾ Toblerone į karščiui atsparų indą ir įdėkite į puodą su žemoje temperatūroje verdančiu vandeniu. Retkarčiais pamaišykite kol ištirps ir susimaišys. Silpnai atvėsinkite. Supjaustykite likusį Toblerone į smulkias dalis.
- Inde suplakite kiaušinius ir cukrų. Supilkite šokolado mišinį ir lengvai pamaišykite.
- Išsijokite miltus ir kakavos miltelius į indą. Suberkite susmulkintą Toblerone ir skrudintus migdolus. Supilkite mišinį į kepimo indą ir kepkite minučių. Atvėsinkite ir šaldykite valandas kol sukietės. Išimkite ir supjaustykite patiekti.
- Papuošimui iškirpkite širdį iš kvadratinio popieriaus. Laikykite rėmelį virš pyragaičio ir pabarstykite cukraus pudros.
- Kad sukurti atvirkščią vaizdą, laikykite širdį virš pyragaičio ir pabarstykite.
Pabaigai…
Maisto gaminimas namuose yra puikus būdas užtikrinti sveikesnius patiekalus ir kontroliuoti ingredientų kiekį.