Razinų sklindžiai

Razinų sklindžiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Sveiki atvykę į greitą ir paprastą skanių razinų sklindžių receptą! Šie sklindžiai yra traškūs išorėje ir purūs viduje, o saldumo jiems suteikia purios razinos. Nereikia jokių įmantrių technologijų – tiesiog sumaišykite, supilkite ir apverskite, kad paruoštumėte puikius pusryčius ar priešpiečius. Šie sklindžiai puikiai tinka tingiems rytams, kai norisi ko nors naminio ir paguodžiančio. Pasinerkime į šių paprastų, bet gardžių sklindžių su razinomis gaminimo džiaugsmą!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Desertai, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 3 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 puodelis universalių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1/2 arbatinio šaukštelio kepimo sodos
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 puodelis pasukų
  • 1 didelis kiaušinis
  • 2 šaukštai ištirpinto sviesto
  • 1/2 puodelio razinų

Gaminimo eiga
 

  • Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą ir druską.
  • Atskirame dubenyje sumaišykite pasukas, kiaušinį ir ištirpintą sviestą.
  • Sudėkite drėgnus ir sausus ingredientus, tada įmaišykite razinas.
  • Įkaitinkite keptuvę arba keptuvę ant vidutinės ugnies ir pilkite ant jos sklindžių tešlą.
  • Kepkite, kol paviršiuje susidarys burbuliukai, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės, kol apskrus.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai, Patiekalai vaikams, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating