Razinų sklindžiai
Sveiki atvykę į greitą ir paprastą skanių razinų sklindžių receptą! Šie sklindžiai yra traškūs išorėje ir purūs viduje, o saldumo jiems suteikia purios razinos. Nereikia jokių įmantrių technologijų – tiesiog sumaišykite, supilkite ir apverskite, kad paruoštumėte puikius pusryčius ar priešpiečius. Šie sklindžiai puikiai tinka tingiems rytams, kai norisi ko nors naminio ir paguodžiančio. Pasinerkime į šių paprastų, bet gardžių sklindžių su razinomis gaminimo džiaugsmą!
Ingredientai
- 1 puodelis universalių miltų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1/2 arbatinio šaukštelio kepimo sodos
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 puodelis pasukų
- 1 didelis kiaušinis
- 2 šaukštai ištirpinto sviesto
- 1/2 puodelio razinų
Gaminimo eiga
- Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą ir druską.
- Atskirame dubenyje sumaišykite pasukas, kiaušinį ir ištirpintą sviestą.
- Sudėkite drėgnus ir sausus ingredientus, tada įmaišykite razinas.
- Įkaitinkite keptuvę arba keptuvę ant vidutinės ugnies ir pilkite ant jos sklindžių tešlą.
- Kepkite, kol paviršiuje susidarys burbuliukai, tada apverskite ir kepkite iš kitos pusės, kol apskrus.
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.