
Riešutų sviesto ledai
Karštomis dienomis norisi kažko, lengvo, gaivaus ir vėsaus. Tikriausiai pagalvojote apie ledus. Parduotuvėse pilna įvairiausių ledų pasirinkimo, tačiau jų sudėtis, maistinės savybės nedžiugina nei akies, nei širdies, nes į organizmas iš jų negauna jokios naudotos. Tačiau nesijaudinkite! Yra daugybę šaunių, naminių, itin skanių ir šviežių, sveikų ir maistingų naminių ledų variantų!
Ingredientai
- 3,5 puodelio kokosų pieno
- 0,5 puodelio natūralaus riešutų sviesto
- 30 g medaus
- 2 šaukšteliai vanilės ekstrakto
- Puodelis smulkinto juodojo šokolado
- Šiek tiek druskos
Gaminimo eiga
- Į blenderį supilti kokosų pieną, sudėti riešutų sviestą, medų, vanilę ir druską, viską gerai sutrinti.
- Į gautą masę suberti smulkintą šokoladą, supilti ją į indą, ir dėti į šaldytuvą, kas sustingtų.
- Skanaus!
Pabaigai…
Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.