Šakočio “pusbrolis”

Šakočio “pusbrolis”

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasirinkite ingredientus ir skaitykite toliau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 350 g cukraus,
  • 350 g sviesto,
  • 200 g miltų,
  • 150 g krakmolo,
  • 7 kiaušiniai,
  • 2 šaukštai 30proc. grietinės,
  • 1 šaukštelis van.cukraus.

Gaminimo eiga
 

  • Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną įsukti trynius. Miltus sumaišyti su krakmolu ir pamažu įsijoti į sviesto trynių masę.Kiaušinių baltymus išsukti iki standžių putų ir įmaišyti į tešlą. Įmaišyti grietinę.
  • Įkaitinti orkaitę iki ir nustatyti viršaus kepimą.
  • Skardą ištiesti kepimo popieriumi, ištepti sviestu.
  • Paskleisti ant popieriaus keletą šaukštų tešlos ir kepti min. Ant viršaus užpilti dar keletą šaukštų tešlos ir vėl kepti. Taip daryti, kol pasibaigs tešla.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating