Saldus maskarponės sūrio vyniotinis

Saldus maskarponės sūrio vyniotinis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Čia rasite mano receptą. Jei turite pastabų ar patarimų, rašykite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • cukraus: 80 gramų
  • sviesto: 80 gramų
  • vandens: 120 mililitrų
  • maskarponės sūrio: 80 gramų
  • miltelinio cukraus: 80 gramų
  • kokoso drožlių: 80 gramų
  • kakavos: 2 valgomųjų šaukštų
  • “Gaidelio” sausainių: 200 gramų
  • konjako: apie 10 mililitrų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia sausainius sutriname su trintuve.
  • Tuomet suberiame kakavos miltelius bei labai gerai išmaišome.
  • Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų ir supilame konjaką.
  • Tada cukraus sirupą supilame į sausainių – kakavos masę bei užminkome tešlą.
  • Tešla turi būti tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės arba folijos maždaug mm storio stačiakampiu.
  • Po to kambario temperatūros sviestą ištriname su milteliniu cukrumi bei maskarponės sūriu.
  • Suberiame kokoso drožles bei labai gerai išmaišome.
  • Kokosinį įdarą tolygiai užtepame ant vyniotinio pagrindo bei suvyniojame.
  • Galiausiai pyragaitį minučių dedame į šaldymo kamerą, kad šis sustingtų.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating