Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
Čia rasite mano receptą. Jei turite pastabų ar patarimų, rašykite komentaruose.
Ingredientai
- cukraus: 80 gramų
- sviesto: 80 gramų
- vandens: 120 mililitrų
- maskarponės sūrio: 80 gramų
- miltelinio cukraus: 80 gramų
- kokoso drožlių: 80 gramų
- kakavos: 2 valgomųjų šaukštų
- “Gaidelio” sausainių: 200 gramų
- konjako: apie 10 mililitrų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia sausainius sutriname su trintuve.
- Tuomet suberiame kakavos miltelius bei labai gerai išmaišome.
- Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų ir supilame konjaką.
- Tada cukraus sirupą supilame į sausainių – kakavos masę bei užminkome tešlą.
- Tešla turi būti tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės arba folijos maždaug mm storio stačiakampiu.
- Po to kambario temperatūros sviestą ištriname su milteliniu cukrumi bei maskarponės sūriu.
- Suberiame kokoso drožles bei labai gerai išmaišome.
- Kokosinį įdarą tolygiai užtepame ant vyniotinio pagrindo bei suvyniojame.
- Galiausiai pyragaitį minučių dedame į šaldymo kamerą, kad šis sustingtų.
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.