Šaldytas arbūzų šerbetas su citrinos gaiva

Šaldytas arbūzų šerbetas su citrinos gaiva

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis gaivus šerbetas pagamintas iš arbūzo, kuris su savo sultingu saldumu puikiai derina citrinos rūgštelę. Idealiai tinka karštomis vasaros dienomis arba kaip lengvas desertas po sočių pietų. Šis receptas yra itin paprastas, tačiau rezultatas nustebins savo skoniu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 90 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Blenderis (Sumaišyti arbūzų masę)
  • Šaukštas (Patiekimui)
  • Indelis šaldymui (Indelis, kurį galima laikyti šaldiklyje)

Ingredientai
  

  • 500 g Arbūzo minkštimas - Be sėklų
  • 2 vnt Citrinos - Šviežiai išspaustos sultys
  • 2 v.š. Cukrus - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite blenderiu arbūzo minkštimą iki vientisos masės.
  • Įpilkite citrinos sulčių ir cukraus. Dar kartą gerai suplakite.
  • Supilkite masę į indelį ir įdėkite į šaldiklį. Po kelių valandų, kai masė pradės stingti, permaišykite šerbetą ir grąžinkite atgal į šaldiklį.
  • Patiekite šerbetą su citrinos skiltele arba mėtų lapeliu dekoravimui.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitais vaisiais arba pridėti truputį mėtos skoniui sustiprinti.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 90kcalAngliavandeniai: 22gBaltymai: 1gRiebalai: 0.5gNatris: 3mgKalis: 280mgSkaidulos: 1gCukrus: 18gVitaminas A: 570IUVitaminas C: 12mg
Recepto raktažodžiai Arbūzas, Citrina, Šerbetas, Vasaros desertai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating