Skruzdėlynas

Skruzdėlynas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau informacijos apie receptą pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • 4 kiaušiniai
  • 5 šaukštai grietinės
  • truputis druskos
  • miltų (kad gautųsi kieta tešla)
  • aliejaus (virimui)
  • Sirupui:
  • 1 stiklinė medaus
  • 1 stiklinė cukraus
  • 30g sviesto
  • 1 šaukštas grietinės
  • 2 šaukštai vandens

Gaminimo eiga
 

  • Suminkome tešlą,plonai iškočiojame(kočiojam be miltų,kad neliptų prie rankų,tešlą reikia ištepti aliejum),supjaustome keturkampio arba rombo formos juostelėmis.Išverdame aliejuje.
  • Verdane sirupą,kol įlašinus lašą į vandenį,jis neišsileis.Sirupe mirkome juosteles ir sudedame kalnu į lėkštę.Viršų puošiame razinomis,aguonom,riešutais,džiovintais susmulkintais vaisiais.

Pabaigai…

Maisto gamyba yra menas – nebijokite eksperimentuoti su skoniais ir technikomis.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating