Šokoladinis kokosų pudingas
Žemiau pateikti ingredientai yra skirti šiam receptui.
Ingredientai
- ½ stiklinės cukraus
- 2 stiklinių pieno
- 120 g juodojo šokolado
- 45 g kokoso drožlių
- 2 šaukštų kakavos
- 3 kiaušinių
Gaminimo eiga
- Viename dubenėlyje pašildykite pieną.
- Į kitą dubenėlį suberkite tarkuotą šokoladą, cukrų, kokoso drožles, įmuškite kiaušinius ir viską išplakite.
- Išplaktą masę supilkite į šiltą pieną ir išmaišykite. Supilstykite į formeles, sustatykite jas į apkepo indą ar skardą su aukštais kraštais, įpilkite vandens tiek, kad jis iki pusės apsemtų formelių kraštus. Sudėkite į orkaitę ir kaitinkite minučių vidutinėje temperatūroje.
- Pabarstykite kakava. Papuoškite šokolado drožlėmis arba bet kokiais vaisiais.
Pabaigai…
Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.