Švediškas rabarbarų trupininis
Daugiau apie receptą rasite žemiau.
Ingredientai
- kvietiniai miltai: 200 mililitrų
- baltas cukrus: 3 šaukštai
- migdolai arba kitokie riešutai: 50 mililitrų (sutrupinti)
- šaltas sviestas: 75 gramai (supjaustytas gabaliukais)
- rabarbarai: 400 gramų
- rudas cukrus: 100 mililitrų
- krakmolas: 1 šaukštas
Gaminimo eiga
- Pradžioje įkaitinkite orkaitę iki laipsnių temperatūros.
- Tuomet sumaišykime miltus, baltą cukrų bei migdolus. Sudėkime į blenderį kartu su sviestu. Paspaudžiame mygtuką keletą kartų ir trupiniai jau paruošti.
- Galiausiai rabarbarus nulupkime ir supjaustykime. Sumaišykime su mėlynėmis, rudu cukrumi bei krakmolu. Į nedidelę apvalią formą sudėkime rabarbarus ir suberkime trupinius. Kepkime minučių. Ragaujam.
Pabaigai…
Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.