Švediškas rabarbarų trupininis

Švediškas rabarbarų trupininis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau apie receptą rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • kvietiniai miltai: 200 mililitrų
  • baltas cukrus: 3 šaukštai
  • migdolai arba kitokie riešutai: 50 mililitrų (sutrupinti)
  • šaltas sviestas: 75 gramai (supjaustytas gabaliukais)
  • rabarbarai: 400 gramų
  • rudas cukrus: 100 mililitrų
  • krakmolas: 1 šaukštas

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje įkaitinkite orkaitę iki laipsnių temperatūros.
  • Tuomet sumaišykime miltus, baltą cukrų bei migdolus. Sudėkime į blenderį kartu su sviestu. Paspaudžiame mygtuką keletą kartų ir trupiniai jau paruošti.
  • Galiausiai rabarbarus nulupkime ir supjaustykime. Sumaišykime su mėlynėmis, rudu cukrumi bei krakmolu. Į nedidelę apvalią formą sudėkime rabarbarus ir suberkime trupinius. Kepkime minučių. Ragaujam.

Pabaigai…

Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.
Recepto raktažodžiai Crumble, Pyragai, Rabarbarai, Trupininis pyragas, Trupiniuotis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating