Švelnios obuolių spurgos

Švelnios obuolių spurgos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Toliau rasite recepto aprašymą ir ingredientų sąrašą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • obuoliai: 2
  • kiaušiniai: 2
  • apelsino žievelės: 1 arbatinis šaukštelis (tarkuotos)
  • miltai: 400 mililitrų
  • pienas: 250 mililitrų
  • cukrus: 60 mililitrų
  • druska: 1/4 arbatinio šaukštelio
  • vanilės ekstraktas: 2 arbatiniai šaukšteliai
  • kepimo milteiai: 1 valgomasis šaukštas
  • augalinis aliejus
  • cukraus pudra

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia dideliame dubenyje suplakime kiaušinį, pieną, cukrų, druską, tarkuotas apelsinų žieveles bei vanilę. Tuomet įsijokime miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Gerai išmaišykime tešlą, tačiau per daug nepermaišykime.
  • Po to obuolius nulupkime, supjaustykime centimetro storio griežinėliais bei išimkime sėklalizdžius. Griežinėlius mirkykime į tešlą ir dėkime į gerai įkaitintą aliejų. Galiausiai kepkime, kol gražiai pagels – maždaug minutes.
  • Iškepusius obuolius padėkime ant popierinės servetėlės, kad ši sugertų nereikalingus riebalus, apibarstykime cukraus pudra ir tiekime valgytojams.

Pabaigai…

Maisto gaminimas namuose yra puikus būdas užtikrinti sveikesnius patiekalus ir kontroliuoti ingredientų kiekį.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating