Tinginys su zefyrais

Tinginys su zefyrais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai surašyti apačioje, galite keisti pagal savo poreikius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • sviestas: 200 gramų
  • sausainiai: 3 pakeliai
  • kondensuotas pienas: 1 indelis
  • juodasis šokoladas: 180 gramų
  • nesaldžios kakavos milteliai: 5 šaukštai
  • zefyrai: 3-5

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia sausainius sulaužykime mažais gabaliukais bei suberkime į kokį didelį dubenį.
  • Tada zefyrus susmulkinkime mažais gabaliukais.
  • Tuomet sviestą ir šokoladą ištirpinkime karšto vandens vonelėje, įmaišykime kakavą, kondensuotą pieną ir zefyrus. Viską gerai išmaišykime iki vientisos masės. Užpilkime ant sausainių ir dar kartą gerai viską išmaišykime.
  • Po to sukrėskime tinginio masę į kepimo popieriumi išklotą skardą, suspauskime ją šaukštu.
  • Galiausiai padėkime sustingti į šaldiklį (taip greičiau) arba šaldytuvą. Duokime visiems ragauti. Šio deserto greit neliks! 🙂

Pabaigai…

Skonių balansas yra svarbus; apsvarstykite saldumą, sūrų, rūgštų ir kartų elementus.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating