Tiramisų keksiukai

Tiramisų keksiukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
“Tiramisu” keksiukai – tai gardūs skanėstai, įkvėpti klasikinio itališko deserto. Šiuose keksiukuose yra kavoje mirkytų “ladyfinger” sausainių sluoksnių, įdėtų tarp kreminio maskarponės įdaro ir pabarstytų kakavos milteliais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Tiramisu sausainiai
  • Atvėsinta stipri virta kava
  • maskarponės sūris
  • Tiršta grietinėlė
  • Cukrus
  • Kakavos milteliai (dulkėms apibarstyti)

Gaminimo eiga
 

  • Keksiukų formeles išklokite popieriniais įdėklais.
  • Į kiekvieno puodelio dugną įdėkite po pirštelį.
  • Apšlakstykite pirštelius paruošta kava.
  • Išplakite maskarponę, grietinėlę ir cukrų iki purumo.
  • Šaukštu užtepkite maskarponės mišinio ant kavoje mirkytų pirštelių.
  • Sluoksnius pakartokite.
  • Pabaigoje pabarstykite kakavos milteliais.
  • Prieš patiekdami atšaldykite šaldytuve.

Pabaigai…

Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating