Tiramisų keksiukai
“Tiramisu” keksiukai – tai gardūs skanėstai, įkvėpti klasikinio itališko deserto. Šiuose keksiukuose yra kavoje mirkytų “ladyfinger” sausainių sluoksnių, įdėtų tarp kreminio maskarponės įdaro ir pabarstytų kakavos milteliais.
Ingredientai
- Tiramisu sausainiai
- Atvėsinta stipri virta kava
- maskarponės sūris
- Tiršta grietinėlė
- Cukrus
- Kakavos milteliai (dulkėms apibarstyti)
Gaminimo eiga
- Keksiukų formeles išklokite popieriniais įdėklais.
- Į kiekvieno puodelio dugną įdėkite po pirštelį.
- Apšlakstykite pirštelius paruošta kava.
- Išplakite maskarponę, grietinėlę ir cukrų iki purumo.
- Šaukštu užtepkite maskarponės mišinio ant kavoje mirkytų pirštelių.
- Sluoksnius pakartokite.
- Pabaigoje pabarstykite kakavos milteliais.
- Prieš patiekdami atšaldykite šaldytuve.
Pabaigai…
Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.