Tortas „Braškės su grietinėle“

Tortas „Braškės su grietinėle“

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai apačioje, galite keisti veganiškais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • braškės: 500 gramų
  • cukraus pudra: 100 gramų
  • liesa varškė: 500 gramų
  • apelsinų sultys: 150 mililitrų
  • riebi grietinėlė: 200 mililitrų
  • sausainiai: 250 gramų
  • kakavos milteliai: 1 valgomasis šaukštas
  • mėtos lapeliai: papuošimui

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia braškes gerai nuplaukime, nuvarvinkime, kelias uogas pasilikime torto papuošimui, likusias smulkiai supjaustykime. Įberkime gramų cukraus pudros ir sutrinkime trintuvu.
  • Tuomet varškę išmaišykime su gramų cukraus pudros ir mililitrų apelsinų sulčių. Grietinėlę išplakime ir sukrėskime į varškės masę, išmaišykime. gautos masės sumaišykime su braškių tyre. Sausainius sulaužykime gabaliukais ir sulaistykime likusiomis apelsinų sultimis. Pusę sausainių išdėliokime ant kepimo formos dugno, užpilkime braškių kremu, uždėkime visą likusią sausainių masę.
  • Tada ant viršaus sukrėskime likusią varškės masę, išlyginkime peiliu ir įdėkite į šaldytuvą bent valandom. Apibarstykime kakava.
  • Tortą papuoškime mėtų lapeliais ir braškių puselėmis, kurias pasilikome. Ragaujame ir dalinamės su šeima bei draugais! Skanaus 🙂

Pabaigai…

Maisto gaminimas kitiems yra puikus būdas parodyti rūpestį ir dėkingumą.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Tortai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating