Trupininiai pyragėliai su uogomis

Trupininiai pyragėliai su uogomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasidalinkite savo patirtimi, jei gaminate kitaip. Komentarai yra laukiami apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • miltų: 100 gramų
  • cukraus: 100 gramų
  • sviesto: 100 gramų
  • graikinių riešutų: 100 gramų
  • Įdarui:
  • obuolių: 3
  • raudonųjų serbentų: 500 gramų
  • apelsinų: 1
  • cukraus: 100 gramų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia riešutus pamirkome kelias valandas. Sviestą sukapojame gabaliukais, sumaišome su miltais bei cukrumi. Suberiame riešutus, gerai išmaišome.
  • Tuomet obuolius nulupame, išimame sėkleles, supjaustome kubeliais. Serbentus nuskabome nuo šakelių. Nuo apelsino nutarkuojame žievelę, iš minkštimo išspaudžiame sultis. Visus komponentus sumaišome, įberiame cukraus, išmaišome.
  • Galiausiai kepimo formeles patepame sviestu, įdedame uogų bei obuolių masės, ant viršaus užberiame miltų masės trupinių. Kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie minutes.

Pabaigai…

Nenusiminkite, jei patiekalas nepavyksta tobulai; kiekviena klaida yra mokymosi patirtis.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating