Uogų ir obuolių trupiniai

Uogų ir obuolių trupiniai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Uogų ir obuolių trupiniai tai patiekalas skirtas įvairių desertų mėgėjams. Jis yra greitai ir lengvai paruošiamas, bei tikrai patiks visai jūsų šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Obuoliai
  • Uogos (įvairios)
  • Migdolai
  • Sausainiai
  • Grietinėlė (papuošimui)
  • Alternatyvos kurias verta išbandyti:
  • Mėlynės arba persikai
  • Kriaušės
  • Pistacijos
  • Ledai (kaip alternatyva grietinėlei)

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 160°C arba iki 140°C su ventiliatoriumi.
  • Smulkiai supjaustykite obuolius ir pusę jų sudėkite į 4 karščiui atsparius indelius. Viršų padenkite puse turimų uogų.
  • Padenkite dar vieną sluoksnį obuolių ir uogų.
  • Sumaišykite migdolus ir sausainius. Pabarstykite ant vaisių viršaus.
  • Kepkite 10-15min. arba kol paruduos. Papuoškite kremu.
  • Patarimas: Įdaro idėja vietoje įvairių uogų, pabandykite mėlynes arba persikus kriaušėmis bei pistacijomis. Taip pat vietoj kremo galima naudoti ledus.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.
Recepto raktažodžiai Desertai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating