Uogų ir obuolių trupiniai
Uogų ir obuolių trupiniai tai patiekalas skirtas įvairių desertų mėgėjams. Jis yra greitai ir lengvai paruošiamas, bei tikrai patiks visai jūsų šeimai.
Ingredientai
- Obuoliai
- Uogos (įvairios)
- Migdolai
- Sausainiai
- Grietinėlė (papuošimui)
- Alternatyvos kurias verta išbandyti:
- Mėlynės arba persikai
- Kriaušės
- Pistacijos
- Ledai (kaip alternatyva grietinėlei)
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki 160°C arba iki 140°C su ventiliatoriumi.
- Smulkiai supjaustykite obuolius ir pusę jų sudėkite į 4 karščiui atsparius indelius. Viršų padenkite puse turimų uogų.
- Padenkite dar vieną sluoksnį obuolių ir uogų.
- Sumaišykite migdolus ir sausainius. Pabarstykite ant vaisių viršaus.
- Kepkite 10-15min. arba kol paruduos. Papuoškite kremu.
- Patarimas: Įdaro idėja vietoje įvairių uogų, pabandykite mėlynes arba persikus kriaušėmis bei pistacijomis. Taip pat vietoj kremo galima naudoti ledus.
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.